DescriereCurmalele sunt fructe cu importante beneficii pentru organism datorita numeroaselor minerale pe care le contin: calciu, magneziu, zinc, fier, seleniu, potasiu.
Le mai putem intalni si sub forma de sirop, otet sau vin de curmale.
Au capacitatea de energizare, datorita zaharurilor naturale pe care le contin.
Combat anemia, datorita faptului ca in compozitia lor gasim un element importat: fierul.
Sunt indicate femeilor insarcinate sau care alapteaza, intrucat intaresc musculatura peretilor uterului si adauga nutrienti importanti laptelui matern.
Contin fibre, ceea ce inseamna pentru cel care le consuma o mai buna digestie.
Contin antioxidanti care ajuta la intarirea sistemului imunitar si scad riscul de cancer.
Reduc riscul de atac cerebral, sprijinind sistemul circulator.
Au in compozitie fluor, care ne protejeaza dantura de atacul cariilor dentare.
Reduc constipatia, mai ales daca sunt consumate inainte de culcare, alaturi de o cana de ceai cald sau lapte vegetal.
ProducatorSanoVitaMod de prezentarePunga 250 g .
Pot fi consumate crude sau uscate, simple ori in numeroase retete.
Contin Vitamina A, Vitamina B, Vitamina C, Vitamina E, Vitamina K.
Au un continut ridicat in proteine si fibre.
Curmalele nu au grasimi, ceea ce le recomanda persoanelor cu un colesterol ridicat.
DescriereCurmalele sunt fructe cu importante beneficii pentru organism datorita numeroaselor minerale pe care le contin: calciu, magneziu, zinc, fier, seleniu, potasiu