Credeți că o feliere de calitate este determinată doar de alegerea oțelului utilizat, forma lamei și gradul de ascuțire? Bucătarii profesioniști v-ar spune că la fel de importantă este și metoda de feliere, resp. nu va obosi chiar și atunci când tăiați intens o cantitate mare de ingrediente..
Dar, veți afla repede că, atunci când vă țineți cuțitul ca un profesionist, mâna dvs.
Puteți ține cuțitul GrandCHEF CLASIC de mâner sau PROFESIONAL, adică în locul dintre mâner și lamă.
Datorită acestui fapt, puteți adapta perfect prinderea cuțitului atât la mâncarea porționată, cât și la metoda de feliere.
Mânerele și lamele cuțitelor GrandCHEF sunt îmbinate neted și fără proeminențe, tranziția dintre ele este lină. - vă prezentăm cuțite GrandCHEF de top, care permit bucătarilor amatori să obțină dexteritateșieste potrivită pentru gătit.
Acum puteți tăia la fel de profesionist și dvs.
Au felierea sub control perfect iar mâna nu obosește atât de ușor. de ținere a cuțitului nu numai de mâner, dar și parțial de lamă.
Credeți că o feliere de calitate este determinată doar de alegerea oțelului utilizat, forma lamei și gradul de ascuțire? Bucătarii profesioniști v-ar spune că la fel de importantă este și metoda de feliere, resp