In conditiile societatii moderne alimentatia rationala nu poate fi conceputa fara participarea legumelor intr-o gama cat mai larga in cantitati sporite cu precadere in stare proaspata si in cursul anului.
Ea contine o multime de informatii practice incepand cu alegerea speciilor de legume infiintarea culturilor de legume lucrari specifice culturilor in camp deschis si respectiv in sere sau solarii recoltarea conditionarea si pastrarea legumelor tehnologii de Cultura pentru 33 de soiuri de legume calendarul lucrarilor in sere si solarii calendarul lucrarilor in camp deschis etc..
Cartea Cultura legumelor in camp si solarii este utila tuturor celor care s-au hotarat sa practice Cultura legumelor la o scara mai mica sau mai mare.
Marea ersitate a plantelor in cadrate in grupa legumelro permite ca unele dintre acestea sa fie consumate proaspete sau preparate.
In conditiile societatii moderne alimentatia rationala nu poate fi conceputa fara participarea legumelor intr-o gama cat mai larga in cantitati sporite cu precadere in stare proaspata si in cursul anului