Descriere YEO:
Cum sa biruim nedreptatea | - Disponibil la carturesti.ro
Pe YEO găsești Cum sa biruim nedreptatea | de la Editura de Suflet, în categoria Carte.
Indiferent de nevoile tale, Cum sa biruim nedreptatea | Arhimandrit Vasilios Bacoianis din categoria Carte îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Caracteristici și Avantaje ale produsului Cum sa biruim nedreptatea |
- Departament: gaming-carti-birotica
- Ideal pentru pasionații de jocuri, birotică și distracție online.
Preț: 10 Lei
Caracteristicile produsului Cum sa biruim nedreptatea |
- Brand: Editura de Suflet
- Categoria: Carte
- Magazin: carturesti.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Cum sa biruim nedreptatea | Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Cum sa biruim nedreptatea | de la carturesti.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Tema cartii de fata este actuala si provocatoare. Actuala, pentru ca, zi de zi, nedreptatim sau suntem nedreptatiti. Provocatoare, pentru ca ne poarta in inima crestinismului, acolo unde rasuna porunca: Iubiti pe vrajmasii vostri (Mt. 5, 44).Astfel, omul se situeaza mereu intre doi poli: pe de-o parte, instinctul dreptatii, sadit in sufletul sau, il face sa revendice instaurarea dreptatii ori de cate ori aceasta e incalcata, iar, pe de alta parte, porunca de a-si iubi vrajmasii ii cere sa-si depaseasca firea, sa-si rastigneasca eul, sa nu-si faca dreptate. Pare o contradictie.Arhimandritul
Vasilios Bacoianis ne propune un itinerariu interesant, usor de parcurs, presarat cu pilde pline de talc si cuvinte ale Sfintilor Parinti, prin care sa dezlegam acest paradox si sa putem discerne cand si in ce fel sa cautam dreptatea pentru noi insine si pentru ceilalti.Aceasta carte exploreaza cele mai recente inovatii in sectorul biomedical si deschide o fereastra spre viitor.Terapia si ingineria genetica, nanotehnologia, clonarea umana reproductiva si cea asa-zisa „terapeutica” sunt expuse de autor foarte clar pentru a-l conduce pe cititor inspre reflectia etica. Alaturi de aceste realitati, autorul exploreaza si sectoare ale stiintei care par rezervate fanteziei: crearea de cyborgi, realizarea de transplanturi care ne ranesc si ne modifica propria identitate, conceperea si purtarea unei sarcini fara a fi nevoie de un tata sau de o mama si de pantecele ei vital. Ne aflam in fata unui pasaj evolutiv necesar? Trebuie sa fim noi insine autorii propriei noastre imbunatatiri printr-o selectie nenaturala?