Cumpara de la libris.ro

Cum se fac lucrurile mari - Bent Flyvbjerg, Dan Gardner - Bent Flyvbjerg


Cum se fac lucrurile mari - Bent Flyvbjerg, Dan Gardner
69 Lei

Disponibil

(29-06-2024)
Cumpara de la libris.ro

Produs vandut de libris.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara cum se fac bent flyvbjerg de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru cum se fac bent flyvbjerg

Cum se fac lucrurile mari. - Daniel Kahneman, laureat al Premiului Nobel pentru Economie si autorul cartii Gandire rapida, ga. - Octavian Pantis, autorul cartii Musai List si coautorul cartii Dark Cockpit Importanta, aparuta la momentul oportun, educativa si distractiva.
Avand acces cu ajutorul acestor pagini la cea mai mare baza de date de megaproiecte din lume, analizata excelent de un foarte apreciat profesor al Universitatii Oxford, cititorul poate extrage concluzii valoroase din fiecare capitol.
Si toti construim ceva, fie ca este vorba despre un proiect, o casa, o noua bucatarie, o cariera mai buna sau o autostrada. - Gerd Gigerenzer, autorul cartii Gut Feelings Cartea este foarte utila oricarei persoane care construieste ceva, pentru ca, aplicand recomandarile autorului, economisesti timp, bani si stres.
Dar exista si un castig practic: o trusa de scule alcatuita din 11 euristici inteligente, aplicabile intr-un mai bun management al proiectelor, pe care ar trebui sa le cunoasca orice planificator dornic de succes.
Intelegerea lui profunda a motivelor pentru care esueaza marile proiecte - si pentru care, din cand in cand, au succes - face din aceasta carte o lectura cu adevarat fascinanta. - Ola Rosling, CEO si cofondator a Gapminder si coautor al cartii Factfulness Studiul lui Flyvbjerg vizand marile proiecte de constructii din toata lumea l-a condus la formularea legii de fier a megaproiectelor: depasirea bugetului alocat, depasirea termenului de finalizare, nelivrarea beneficiilor promise, iar si iar, la nesfarsit.
Rezultatul este un model clar ca lumina soarelui al motivelor surprinzatoare pentru care aproape toate marile proiecte umane nu reusesc sa livreze conform asteptarilor, precum si o foaie de parcurs din care norocosii cititori ai cartii pot sa afle cum sa le evite.
Tetlock, coautor al cartii Superforecasting Cum se fac lucrurile mari nu se bazeaza doar pe simple anecdote; cartea prezinta cercetari sistematice, care au vizat peste 16 000 de proiecte din toata lumea. - Philip E.
Iar daca din intamplare sunteti un CEO sau un sef de stat, economiile vor insuma curand miliarde.
Pentru cativa dolari puteti sa explorati cunostinte care valoreaza mii de dolari, din cursurile de formare a directorilor executivi.
Si probabil ca este "chilipirul" secolului.
Aceasta carte distileaza cele mai bune recomandari stiintifice privind planificarea marilor proiecte.
In Cum se fac lucrurile mari el identifica erorile de judecata si decizie care conduc proiectele, atat cele mari, cat si cele mici, la esec, precum si principiile bazate pe cercetari stiintifice care va vor face sa reusiti in proiectele voastre.
De ce? Intelegerea elementelor care deosebesc triumfurile de esecuri a fost munca de o viata a profesorului de la Oxford Bent Flyvbjerg, supranumit "cel mai reputat expert din lume in materie de megaproiecte".
Intreprinderi mai modeste, fie ca vorbim despre lansarea unor mici afaceri, organizarea unei conferinte sau doar finalizarea la timp a unui proiect, esueaza si ele de cele mai multe ori.
Costul proiectului trenului de mare viteza din California a urcat de la 33 de miliarde de dolari la 100 de miliarde - si nici macar nu si-a indeplinit promisiunile.
De fapt, nu mai putin de 92% dintre megaproiecte isi depasesc bugetul alocat, termenul de finalizare sau ambele.
Mai tineti minte "
Big Dig" din Boston? Aproape toate orasele mari din lume au in curtea lor din spate cate un astfel de fiasco.
Dar, de cele mai multe ori, viziunile grandioase se transforma in cosmaruri.
Acestea sunt niste istorii minunate.
Ganditi-va cum s-a transformat Empire State Building dintr-o schita in bijuteria de pe linia orizontului din New York in 21 de luni sau cum celebrul iPod creat de Apple a evoluat de la un proiect cu un singur angajat la un produs lansat dupa 11 luni.
Factorii surprinzatori care determina soarta oricarui proiect, de la renovarea casei pana la explorarea spatiului cosmic si toate cate sunt intre ele Nimic nu este mai insufletitor decat o viziune ampla care devine o noua realitate triumfatoare.
Cum se fac lucrurile mari


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse