De ce mâncăm atât de mult zahăr? Care sunt pericolele sale ascunse? Ce putem face pentru a renunța la dependența de el? Savantul John Yudkin a fost primul care a demonstrat științific că zahărul este nociv pentru sănătatea noastră, avertizând despre legătura dintre acesta și cariile dentare, gută, afecțiunile autoimune, boala coronariană și cancer. „O încercare curajoasă de a ne avertiza cu privire la pofta noastră de dulce.“ (The British Medical Journal).
Un avertisment valabil în prezent mai mult decât oricând.
Cartea sa ne arată că zahărul, aflat în cantități din ce în ce mai mari în alimentația noastră, nu este deloc un pericol de neglijat.
De ce mâncăm atât de mult zahăr? Care sunt pericolele sale ascunse? Ce putem face pentru a renunța la dependența de el? Savantul John Yudkin a fost primul care a demonstrat științific că zahărul este nociv pentru sănătatea noastră, avertizând despre legătura dintre acesta și cariile dentare, gută, afecțiunile autoimune, boala coronariană și cancer