Cuptor convectie HENDI NANO capacitate 4 tavi 600x400 mm 2 elemente incalzire termostat reglabil 50-260 gr C timer 0 - 120 min 3200 W 560x603x H 530 mm Aceste cuptoare sunt ideale atunci cand doriti sa faceti produse de patiserie nemaipomenite legume carne aromatizata si pui sau pesti perfect aburti.
Rumen.
Gatire uniforma Cuptoarele conventionale pot avea zone fierbinti in functie de amplasarea elementilor de incalzire insa ventilatorul din cuptorul cu convectie ajuta la uniformizarea temperaturii interioare prin distribuirea egala a aerului cald.
Gatire mai rapida Deoarece aerul fierbinte este suflat direct catre alimente acestea se vor gati cu aproximativ 25 mai rapid decat la coacerea conventionala.
Gatire cu ventilare Aceasta functie asigura o distributie uniforma a caldurii in interiorul cuptorului grabind astfel procesul de gatire.
Grill Solutia ideala pentru pregatirea cotletelor a pestelui sau rumenirea la suprafata a alimentelor.
Perfect pentru pizza sau pentru alimente care necesita o rumenire finala in partea inferioara.
incalzire inferioara Permite pornirea doar a elementului de incalzire inferioara.
Iluminare Cuptor Permite supravegherea alimentelor in timpul gatirii.
Avantaje timer Seteaza timpul predefinit de gatire si oprirea cuptorului la incheierea programului.
Utilizarea ventilatorului va ajuta la uniformizarea temperaturii din interiorul cuptorului.
Apeland la niste cuptoare incorporabile veti vedea ca gatirea preparatelor va fi uniforma.
In procesul de gatire cu convectie se aplica acelasi principiu.
Atunci cand bate vantul iar afara este ger temperatura pare mult mai scazuta.
Principiul de convectie functioneaza similar cu vantul intr-o zi geroasa.
Nu va mai trebui sa asteptati o perioada lunga de timp pentru ca mancarea voastra sa fie gata.
De asemenea un alt mare avantaj al utilizarii unui Cuptor electric cu convectie este ca timpul de coacere va fi redus.
Veti constata ca preparatele pe care le veti gati in Cuptor vor fi foarte bine gatite.
Fiind distribuit eficient aerul fierbinte se misca in jurul alimentelor si le ajuta sa se coaca uniform.
Indiferent de distanta de la elementul incalzitor temperatura va fi practic aceeasi in orice punct al cuptorului.
Fluxul maselor de aer creat de ventilator permite amestecarea aerului rece si cald iar in acest fel se produce distribuirea uniforma a caldurii pe tot interiorul cuptorului.
Camera cu iluminare cu halogen Convectia presupune miscarea fortata a aerului in interiorul cuptorului.
Garnitura de usa montata in carcasa cuptorului usor de indepartat pentru curatare sau inlocuire.
Usa din sticla cu ventilatie gravitationala.
Carcasa si camera de gatit din otel inoxidabil.
Generarea directa de abur prin pulverizarea apei pe tava.
Aerul este aspirat din camera de catre ventilator si apoi circulat prin incalzitoare.
Cand se incalzeste aerul se intoarce de pe ambele parti pe hrana in recipiente GN sau pe ghivece de 600x400 mm.
Convectia ventilata adica circulatia fortata a aerului fierbinte pentru a asigura o distributie uniforma a temperaturii in intreaga camera de coacere.
Umidificatorul incorporat face cuptorul potrivit pentru chiar cele mai sofisticate produse de cofetarie Ventilatorul cu auto-inversare.
Dimensiunile compacte si consumul de energie eficient din punct de vedere al costurilor o fac potrivit pentru instalare practic oriunde.
Motorul ventilatorului are rulmenti dubli si putere de 250W.
Ventilatorul puternic cu 6 laturi se poate roti la doua viteze 1400 2800 rpm rezultand o distributie ideala a aerului in camera si prevenirea turbulentelor interioare.
Carcasa si camera sunt realizate din otel inoxidabil de inalta calitate camera fiind echipata cu un canal de scurgere in partea inferioara.
Timerul poate fi setat la 120 de minute temperatura pana la 260A A C.
Panoul de comanda manual are indicatoar pentru termostat si indicator pentru aburi si trei butoane mari pentru reglarea timpului temperaturii si cantitatii de aburi.
Solutie ideala pentru brutarii magazine si orice unitati care doresc sa adauge si paine proaspata si gustoasa in meniul lor.
Cuptor convectie HENDI NANO capacitate 4 tavi 600x400 mm 2 elemente incalzire termostat reglabil 50-260 gr C timer 0 - 120 min 3200 W 560x603x H 530 mm Aceste cuptoare sunt ideale atunci cand doriti sa faceti produse de patiserie nemaipomenite legume carne aromatizata si pui sau pesti perfect aburti