Gama FERMA LIEVITA reprezinta evoluția tehnologică care a distins întotdeauna ILsa a atins un obiectiv important în lumea panificației cu sistemul inovator ILsa BAKERY SYSTEM, sistemul de fermentare controlată aplicat noilor dulapuri frigorifice cu întârziere dovedită FUNCȚII GENERALE ILsa BAKERY SYSTEM poate fi folosit în modul MANUAL sau AUTOMAT. �. • Echipament standard: 20 de perechi de ghidaje.
CARACTERISTICI GENERALE Structură dintr-o singură bucată din oțel inoxidabil; finisaj exterior satinat
Izolație de 75 mm grosime în spumă poliuretanică de înaltă densitate (40 kg / mc); circulația indirectă și uniformă a aerului în interiorul dulapului; sistem automat de umidificare și dezumidificare controlat uniform; control electronic prin intermediul unui afișaj LCD cu funcții avansate; picioare reglabile din oțel inoxidabil (H: 120-150); uși cu închidere automată cu oprire la 90 °; fund interior turnat cu orificiu de spălare; dezghețare automată; evaporarea manuală a condensului
Fără CFC și HCFC
ECHIPARE • Capacitatea tăvilor: dimensiune 600x800mm, distanța centrală a tăvilor 50 mm.
Cele cinci faze care alcătuiesc ciclul automat, după ce a fost programat și pornit, sunt propuse toate împreună pe afișajul color, pentru a avea întotdeauna operatorul sub control ce ciclu este în funcțiune.
Din ecranul principal, utilizatorul poate selecta programul ideal dintre cele patru propuse: Manual - Automat - Carte de rețete - Preîncălzire , introduceți-l pe cel selectat și urmați programarea acestuia pas cu pas.
Un ciclu automat este foarte ușor de folosit și foarte rapid de setat datorită ecranelor care ghidează pur și simplu inserarea datelor necesare procesării.
Placa electronică cu tehnologie Touch permite, prin intermediul ecranului LCD color mare, să vizualizeze mai bine toate fazele de setare și ciclurile de procesare, reducând considerabil timpii de planificare.
Noul sistem de control a fost conceput pentru a facilita cât mai mult funcțiile ciclurilor de producție. Începând de astăzi, programarea unui ciclu de întârziere automată este mai simplă, mai rapidă și mai intuitivă.
SISTEMUL pentru BRUTARIE ILsa evoluează odată cu noua gamă de dospitoare cu ecran electronic LCD .
La sfârșitul ciclului stabilit, produsul va fi gata și dospit pentru a fi gătit și prelucrat.
Introducerea parametrilor celor cinci faze de procesare care sunt faza de blocare a dospirii, odihna, trezirea, dospirea și depozitarea la cald sau la rece vor fi rapide și ușoare.
Programarea unui ciclu automat este simplă grație ecranelor digitale de control tactil care ghidează perfect operatorul.
A doua zi dimineață veți găsi aluatul dospit gata pentru a fi copt, prelucrat sau depozitat.
Cu ciclul automat este posibilă organizarea muncii într-un mod flexibil, anticipând pregătirea aluatului pentru ziua sau zilele următoare, prelungind astfel orele de odihnă nocturnă.
Ciclul AUTOMATprevede că etapele de refrigerare (bloc de fermentație), încălzire (pornire de fermentare) și aer condiționat (conservare) au loc automat după pornirea aparatului, cu posibilitatea de a personaliza și planifica durata și parametrii programelor pentru întreaga saptamană.
Gradele de umiditate și temperatură pot fi înregistrate în funcție de produsul care trebuie dospit.
Programul va continua până când este oprit manual.
Cu programul de încălzire este posibil să setați un ciclu manual de dospire.
Pe lângă pre-răcire, poate fi folosit și ca dulap de depozitare la rece.
De fapt, este important să porniți programul automat avand deja temperatura optimă pentru a opri imediat creșterea produsului.
Cu opțiunea Răcire este posibilă refrigerarea înainte de a începe un ciclu automat. În secțiunea cu ciclu manual există două opțiuni: Răcire și Încălzire.
Decizi când și cât durează faza de răcire, încălzire sau depozitare a produsului.
Ciclul MANUAL permite intervenția autonomă asupra operațiunii, setând manual fazele individuale.
Gama FERMA LIEVITA reprezinta evoluția tehnologică care a distins întotdeauna ILsa a atins un obiectiv important în lumea panificației cu sistemul inovator ILsa BAKERY SYSTEM, sistemul de fermentare controlată aplicat noilor dulapuri frigorifice cu întârziere dovedită FUNCȚII GENERALE ILsa BAKERY SYSTEM poate fi folosit în modul MANUAL sau AUTOMAT