Cuptor pizza profesional Smart 44 Plus 2 camere 10800 W interval temperatura 50°
C - 500°
C 935x900x(H)600 mm &ndash
Recomandat pentru pizzerii mici si mijlocii pentru coacere in acelasi timp a 8 bucati de pizza cu un diametru maxim de ø350 mm &ndash
Fata din inox &ndash
Carcasa din otel vopsita in negru &ndash
Izolatie din vata minerala care mentine temperatura in interiorul camerei si reduce consumul de energie electrica &ndash
Iluminare separata pentru fiecare camera &ndash
Lampi de control care indica functionarea incalzitoarelor individuale &ndash
Partea inferioara a camerei este captusita cu piatra de samota oferind pizzei un gust specific absorbind in acelasi timp si distribuind in mod ideal caldura pe intreaga suprafata &ndash
Usa cu fereastra care faciliteaza monitorizarea procesului de coacere &ndash
Reglarea temperaturii separat atat in p artea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere facilitand ajustarea parametrilor individuali de lucru la tipurile individuale de produse de panificatie &ndash
temperatura maxima de lucru de 450˚C este ideala nu numai pentru pizza dar si pentru lasagna rulouri etc. &ndash
Dimensiunile camerei: 2x700x700x (H)130 mm &ndash
Controlul electromecanic extrem de simplu si intuitiv &ndash
Greutate: 115 kg.
Cuptor pizza profesional Smart 44 Plus 2 camere 10800 W interval temperatura 50°
C - 500°
C 935x900x(H)600 mm &ndash
Recomandat pentru pizzerii mici si mijlocii pentru coacere in acelasi timp a 8 bucati de pizza cu un diametru maxim de ø350 mm &ndash
Fata din inox &ndash
Carcasa din otel vopsita in negru &ndash
Izolatie din vata minerala care mentine temperatura in interiorul camerei si reduce consumul de energie electrica &ndash
Iluminare separata pentru fiecare camera &ndash
Lampi de control care indica functionarea incalzitoarelor individuale &ndash
Partea inferioara a camerei este captusita cu piatra de samota oferind pizzei un gust specific absorbind in acelasi timp si distribuind in mod ideal caldura pe intreaga suprafata &ndash
Usa cu fereastra care faciliteaza monitorizarea procesului de coacere &ndash
Reglarea temperaturii separat atat in p artea superioara cat si in partea inferioara a fiecarei camere facilitand ajustarea parametrilor individuali de lucru la tipurile individuale de produse de panificatie &ndash
temperatura maxima de lucru de 450˚C este ideala nu numai pentru pizza dar si pentru lasagna rulouri etc