Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Ingrediente: Curmale fara samburi..
Pentru a obtine cele mai bune Curmale bio, acestea trebuie doar spalate dupa recolta si pasteurizate cu vapori de apa.
Ele se pot folosi in Musli, produse de patiserie, deserturi.
Ea ofera un aport important de energie si ajuta la digestie.
Curmala are un continut notabil de calciu, fier, fosfor si magneziu.
Aceasta curmala bio se deosebeste prin consistenta sa usoara si datorita dulcetii puternice, ea stralucind in fata celorlalte tipuri de Curmale prin neobisnuit de vasta paleta de arome.
Unul dintre cele mai aromate soiuri de Curmale este “Deglet Nouri”.
Exista aproximativ 300 de tipuri de curmali, care se pot deosebi intre ele pe urmatoarele tipuri de soiuri: soi moale, soi pe jumatate uscat si soi uscat.
Si astazi curmalele sunt considerate un aliment de baza in nordul Africii.
In trecut acest pom asigura supravietuirea locuitorilor desertului si a caravanelor.
Curmalul(Phoenix dactylifera), care poate atinge pana la 25-30 m inaltime, este cel mai important arbore, ce se gaseste in oazele din Africa si din sud-vestul Asiei.
Un deliciu din desert Curmalele mai sunt denumite “painea desertului” si reprezinta unele dintre cele mai vechi plante de cultura ale omenirii.
Intrebuintare: Ideale pentru sport, scoala si birou, pentru copt, pentru obtinerea de deserturi.
Descriere: Uscarea curmalelor intervine pe palmier prin razele intensive de soare.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica