Curmalele Medjool sunt reginele curmalelor.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Cand ajung la maturitate, fructele sunt dulci si foarte aromate.
Prin continutul lor bogat in substante energetice, curmalele au o valoare nutritiva importanta.
Compozitia chimica a curmalelor este urmatoarea: apa -21,80%, glucide - 78,80%, protide - 1,90%, lipide - 0,90% si saruri minerale - 1,60%.
Completeaza aportul zilnic de fibre prin continutul bogat de magneziu, calciu, sulf, fier, potasiu, fosfor, vitaminele A, B si D, saruri minerale, apa - aproximativ 30%.
Curmalele sunt fructe foarte nutritive, avand un continut ridicat in glucide.
Printre fructele uscate cele mai de pret, curmalele deshidratate sunt considerate un depozit natural de energie, care completeaza cu succes aportul zilnic de fibre.
Produsul nu are adaos zahar.
Sunt foarte apreciate pentru consistenta lor.
Sunt foarte mari si foarte carnoase, fiind suficient a se consuma 1-2 bucati pentru a simti senzatia de satietate.
Curmalele Medjool sunt reginele curmalelor