Ingrediente: Curmale fara samburi.
Valori nutritive: kj: 1310 kcal: 309 grasimi:.
Pentru a obține cele mai bune Curmale bio, acestea trebuie doar spălate după recoltă și pasteurizate cu vapori de apă.
Ele se pot folosi în Musli, produse de patiserie, deserturi.
Ea oferă un aport important de energie și ajută la digestie.
Curmala are un conținut notabil de calciu, fier, fosfor și magneziu.
Această curmală bio se deosebește prin consistența sa ușoară și datorită dulceții puternice, ea strălucind în fața celorlalte tipuri de Curmale prin neobișnuit de vasta paletă de arome.
Unul dintre cele mai aromate soiuri de Curmale este “Deglet Nouri”.
Există aproximativ 300 de tipuri de curmali, care se pot deosebi între ele pe următoarele tipuri de soiuri: soi moale, soi pe jumătate uscat și soi uscat. Și astăzi curmalele sunt considerate un aliment de bază in nordul Africii. În trecut acest pom asigura supraviețuirea locuitorilor deșertului și a caravanelor.
Curmalul(Phoenix dactylifera), care poate atinge până la 25-30 m înălțime, este cel mai important arbore, ce se găsește în oazele din Africa și din sud-vestul Asiei.
Un deliciu din deșert Curmalele mai sunt denumite “pâinea deșertului” și reprezintă unele dintre cele mai vechi plante de cultura ale omenirii. Întrebuinţare: Ideale pentru sport, şcoală şi birou, pentru copt, pentru obţinerea de deserturi.
Descriere: Uscarea curmalelor intervine pe palmier prin razele intensive de soare.
Ingredientele provin 100% din agricultura biologica.
Ingrediente: Curmale fara samburi