Lama este dintr-o Ceramica speciala de ultima generatie (ZrO2 - Dioxid de zirconiu) de culoare alba, foarte dura (aproape la fel de dura ca diamantul).
Rezistenti la patare si rugina - lama este impermeabila la acizii alimentari care decoloreaza cutitele din otel
Nu dau gust sau miros metalic - pastreaza gustul proaspat al alimentelor; nu oxideaza fructele si legumele (nu se fac maro)
Usor de curatat - suprafata din Ceramica neaderenta este usor de curatat
Usor de folosit - foarte usor si perfect echilibrat pentru o manuire usoara
Superior ca duritate - lama este facuta din dioxid de zirconiu nefriabil tare ca diamantul.
Poate fi folosita mai multi ani, fara ascutire.
De ce Ceramica in loc de otel? Lama ultra-ascutita cu durata de viata extrem de mare - isi mentine tasul mult mai mult decat otelul.
Daca sunt utilizate corect, pot fi folosite ani ani de zile fara sa fie ascutite
Maner din ABS injectat Nu ruginesc
Lama este neutra din punct de vedere chimic (nu interactioneaza cu acizii, uleiurile, sarea, sucurile sau alte elemente)
Nu transfera gust sau miros metalic, nu afecteaza proprietatile si mentine aspectul proaspat al alimentelor cu care vine in contact
Usor de curatat, suprafata lamei fiind neaderenta
Usor de manuit datorita greutatii reduse si a echilibrului perfect
Recomandari: Se folosesc pentru a taia carne fara os, fructe, legume, paine
Se folosesc pe tocator de plastic sau lemn
Se spala manual si se sterg cu prosopul de bucatarie
Se pastreaza in protectia pentru lama, intr-un sertar de bucatarie sau intr-un bloc de lemn special.
Caracteristici: Lama ultra-ascutita cu durata de viata extrem de mare - lama lor extrem de ascutita isi pastreaza taisul de cel putin 10 ori mai mult decat cutitele traditionale, ceea ce le face ideale pentru uzul de fiecare zi.
Lama este dintr-o Ceramica speciala de ultima generatie (ZrO2 - Dioxid de zirconiu) de culoare alba, foarte dura (aproape la fel de dura ca diamantul)