Un cuțit de dezosat YATO cu o lungime a lamei de 160 mm.
Este fabricat din oțel X50CrMoV15 forjat german de cea mai înaltă calitate , cu o duritate HRC 55-58 , care garantează că lamele sunt:
Datorită acestui fapt, cuțitele YATO sunt perfecte pentru munca profesională în gastronomie pentru dezosare și filetare.
Procesul de producție în mai multe etape, desfășurat în conformitate cu cele mai înalte cerințe de calitate, asigură faptul că fiecare etapă, cum ar fi forjarea, întărirea, măcinarea sau ascuțirea, este realizată foarte atent și precis. Fabricat din material antiderapant , are o formă ergonomică special conturată Rezultatul este cuțitul bucătarului YATO .
Mânerul este un element important al cuțitului YATO . Un cuțit de dezosat YATO cu o lungime a lamei de 160 mm. Este fabricat din oțel X50CrMoV15 forjat german de cea mai înaltă calitate , cu o duritate HRC 55-58 , care garantează că lamele sunt: Datorită acestui fapt, cuțitele YATO sunt perfecte pentru munca profesională în gastronomie pentru dezosare și filetare. Procesul de producție în mai multe etape, desfășurat în conformitate cu cele mai înalte cerințe de calitate, asigură faptul că fiecare etapă, cum ar fi forjarea, întărirea, măcinarea sau ascuțirea, este realizată foarte atent și precisCaracteristici produs
Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.