Cuțit de măcelar YATO cu o lungime a lamei de 205mm.
Este fabricat din oțel X50CrMoV15 forjat german de cea mai înaltă calitate , cu o duritate HRC 55-58 , care garantează că lamele sunt:
Datorită acestui fapt, cuțitele YATO sunt perfecte pentru munca profesională în gastronomie. Fabricat din material antiderapant , are o Rezultatul este cuțitul bucătarului YATO .
Mânerul este un element important al cuțitului YATO . Este recomandat în special pentru lucrările de măcelărire.
Procesul de producție în mai multe etape, desfășurat în conformitate cu cele mai înalte cerințe de calitate, asigură faptul că fiecare etapă, cum ar fi forjarea, întărirea, măcinarea sau ascuțirea, este realizată foarte atent și precis. Cuțit de măcelar YATO cu o lungime a lamei de 205mm. Este fabricat din oțel X50CrMoV15 forjat german de cea mai înaltă calitate , cu o duritate HRC 55-58 , care garantează că lamele sunt: Datorită acestui fapt, cuțitele YATO sunt perfecte pentru munca profesională în gastronomieCaracteristici produs
Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.