Pentru prepararea ingredientelor delicioase atunci cand incercati retete creative, gama de cutite Konstanz de Carl Schmidt Sohn ofera trio-ul de ultima ora al elementelor esentiale ale cutitelor de bucatarie.
Pentru pastrarea indelungata a calitatii se recomanda curatarea curitelor manual..
Nu lasati cutitele sa stea murdare sau umede - se pot rugini.
Folositi sapun de vase usor si apa curata pentru a indeparta bacteriile si resturile de alimente de pe cutite.
Curatarea cutitelor.
Specificatii: Materialul lamei: otel japonez Material maner: Lemn real Dimensiune lamei 12 cm Utilizare si ingrijire: Alegerea cutitului potrivit pentru fiecare sarcina de bucatarie este importanta - un Cutit care este prea mare sau prea mic ar putea duce la o taiere de la prea multa forta sau de la o taiere excesiva..
Se recomanda ascutirea si spalarea cutitului imediat dupa utilizare. manerul finisat si lamele din otel inoxidabil promoveaza echilibrul cutitului.
Cu margini fine conice pentru o performanta de taiere remarcabila.
Caracteristici: Colectia Konstanz Forjat din otel inoxidabil japonez de calitate superioara pentru o durabilitate exceptionala.
Cutitul Konstanz se va dovedi impresionant prin capacitatea sa de a ajuta la o varietate de sarcini in bucatarie, cum ar fi taierea, felierea sau tocatul carnii, pestelui sau legumelor.
Lamele sunt fabricate din material de inalta calitate VG 10 HRC 60 + - 2 si sunt echipate cu o forma ergonomica din lemn real, neteda si usor rotunjita pentru o prindere confortabila, care permite o prindere perfecta.
Cutitele de bucatarie Konstanz sunt fabricate din 67 de straturi de otel japonez de cea mai buna calitate, iar manerele din lemn garanteaza o taietura perfecta.
Pentru prepararea ingredientelor delicioase atunci cand incercati retete creative, gama de cutite Konstanz de Carl Schmidt Sohn ofera trio-ul de ultima ora al elementelor esentiale ale cutitelor de bucatarie