De departe Cutitul bucatarului este cea mai indispensabila ustensila din bucatarie cand vine vorba de gatit. 5 mm..
Material: lemn accacia + inox
Grosime: 2.
Se poate curata in masina de spalat vase.
In mod ideal, bucatarii amatori ar trebui sa isi ascuta cutitele de aproximativ 1-2 ori pe luna sau chiar mai des.
Cutitele se ascut periodic inainte de a deveni tocite.
Dupa spalare, cutitele trebuie uscate sau sterse bineinainte de a fi introduse in suport.
Spalati produsele inainte de prima utilizare.
Cutitul bucatarului nu trebuie privit insa ca o ustensila profesionala pentru gatit, ci mai mult ca un cutit universal, ce poate fi folosit cu succes in orice bucatarie pentru prepararea ingredientelor inainte de gatirea lor.
Este ideal pentru transarea bucatilor mari de carne.
Calitate exceptionala a lamei de inox combinata cu eleganta lemnului accacia face acest cutit sa fie unic.
De departe Cutitul bucatarului este cea mai indispensabila ustensila din bucatarie cand vine vorba de gatit