Fiecare bucatar are secretele lui, dar unul dintre ele este, fara indoiala, un cutit bun, care taie precis si care rezista in timp, in fata oricarei provocari culinare.
Manerul este fabrcat din material sintetic fiind foarte usor de curatat..
HENCKELS, ce presupune calirea lamei prin criogenie, la temperaturi de -70°C, rezultand un otel dur, rezistent la socuri, cu proprietati anti-ruginire si anti-patare.
A.
Dupa forjare, lamei ii este aplicat tratamentul FRIODUR®, un proces dezvoltat de producatorul german Zwilling J.
Lama cutitului are 20 cm lungime, este obtinuta prin SIGMAFORGE® dintr-un otel special cu o combinatie optima de crom, carbon si fier.
Poti sa tai, sa toci sau sa feliezi cu el legume, fructe si carnuri, fiind un cutit indispensabil oricarui bucatar, amator sau profesionist.
Cutitul bucatarului este cel mai utilizat cutit si te va ajuta indiferent de ingredientele cu care vei lucra.
Fiecare bucatar are secretele lui, dar unul dintre ele este, fara indoiala, un cutit bun, care taie precis si care rezista in timp, in fata oricarei provocari culinare