Desert de orez cu topping de ciocolat - eco-bio 69g - Biovegan O alternativa vegan, fara gluten pentru toti iubitorii de orez cu lapte, ideala ca gustare, fel principal sau desert! Simplu, usor de preparat si deosebit de gustos! Gata in doar 12 minute! Contine un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g si un plic cu topping de ciocolata 15 g.
Producator: Biovegan GmbH, Germania Produs in Germania Desert de orez cu topping de ciocolat - eco-bio 69g - Biovegan Alege acum Desert de orez cu topping de ciocolat - eco-bio 69g - Biovegan si bucura-te de beneficii!.
A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
A se pastra la loc uscat, ferit de caldura.
Sunt perfecte ca Desert sau gustare la cafea.
Din masa de orez racita la frigider formati bile cat o muscatura si presarati-le cu toping.
Lasati sa se raceasca.
Servit cald, desertul este un deliciu! Bile de orez Preparati orezul conform instructiunilor de pe plic.
Presarati peste tarta.
Coaceti in cuptorul preincalzit la 200°C, 25-30 minute.
Turnati in forma de tarta, apoi presarati direct peste orez continutul plicului de topping si asezati visinele.
Din faina, margarina si zahar framantati un aluat cu consistenta sfaramicioasa.
Retetele noastre: Tarta cu orez, visine si ciocolata Ingrediente (pentru o forma mica de tarta): cca 100 g visine fara samburi, proaspete sau congelate 45 g faina de alac 25 g margarina 25 g zahar brun Preparare:Preparati orezul conform instructiunilor de pe ambalaj.
Consistenta si culoarea preparatului poate varia in functie de bautura vegetala aleasa (soia de exemplu).
Sugestie: Pentru a obtine un orez mai cremos, inlocuiti o parte din lichid cu crema vegetala sau frisca. **Recomandabil bautura de orez sau ovaz. 5.
Inainte de servire mai amestecati o data si presarati toppingul. 4.
Luati orezul de pe foc si lasati sa se odihneasca acoperit 10 minute. 3.
Lasati orezul sa fiarba 2 minute la foc mediu amestecand bine. 2.
Adaugati continutul plicului cu amestec de orez in lichidul rece si aduceti la fierbere amestecand cu un tel.
Valori nutritionale/ 100 g: Valoare energetica: 1676 kJ/ 396 kcal Grasimi, din care: 3,8 g acizi grasi saturati: 2,3 g Carbohidrati: 83 g din care zaharuri: 15,1 g Fibre: 2,0 g Proteine: 6,3 g Sare: 0,56 g Continut: 54+15 g Mod de preparare: 1.
Turnati 250 ml de bautura vegetala** sau lapte intr-o oala. *din culturi certificate ecologic 1din saline din Pakistan Poate contine urme de migdale, mustar sau soia.
Ingrediente pentru topping: zahar brut din trestie*, 37,5% ciocolata amaruie*, cacao* minim 70% (masa de cacao*, zahar brut din trestie*, unt de cacao*), vanilie Bourbon*.
Ingrediente pentru amestecul de orez : 92% orez instant*, faina de orez*, sare de Himalaya1.
Desert de orez cu topping de ciocolat - eco-bio 69g - Biovegan O alternativa vegan, fara gluten pentru toti iubitorii de orez cu lapte, ideala ca gustare, fel principal sau desert! Simplu, usor de preparat si deosebit de gustos! Gata in doar 12 minute! Contine un plic cu amestec pentru desertul de orez 54 g si un plic cu topping de ciocolata 15 g