Uscarea (deshidratarea) este o metoda de incalzire a alimentelor si evaporare ulterioara a apei.
Uscatorul are protectie impotriva supraincalzirii.
Caracteristici generale:Poate fi extins pana la 10 rafturi de uscareComutator PORNIT / OPRITIn functie de cantitatea de alimente numarul de rafturi este optionalProtectie impotriva supraincalziriiAsamblare foarte rapida, operare simpla si intretinere usoaraRaft de uscare pentru plantetavi si capac transparente, permit controlul usor al procesului de uscare.
Specificatii tehnice:Potrivit pentru uscarea fructelor, legumelor, ciupercilor, a carnii, a pestelui si a ierburilorPutere de intrare: 250 WControl continuu al temperaturii 35° C – 70° C5 tavi pentru uscare asezate in stive (incluse),Material BPA free (nu contine hidrocarburi nocive BPA)Suprafata de uscare activa 0,374 m2Dimensiuni tavi 30.5 x 24.5 cmFunctionare silentioasa: nivel de zgomot acustic 60 db (A) re 1pWLungime cablu: 1 mGreutate: 2.5 kgCuloare: Gri/Alb..
Pachetul include si o sita pentru uscarea ierburilor.
Cu un consum redus de energie de 250 W, o zona de uscare activa de 0,374 m2 si un control continuu al temperaturii de 35 ° C – 70 ° C, veti putea determina temperatura ideala de uscare in functie de nevoile dumneavoastra.
Pachetul include 5 tavi de uscare asezate in stiva una peste cealalta, realizate din material transparent, ceea ce faciliteaza vizualizarea procesului de uscare.
Aerul umed este evacuat din uscatorul de alimente prin orificiul central din ochiuri si prin orificiul din capac.
Deshidratorul-uscator de alimente Gallet Lapalisse DES121 este ideal pentru iubitorii de fructe uscate, carne, peste, legume, ciuperci sau verdeata.
Aerul este absorbit prin gaurile de aspiratie din partea de jos a unitatii de baza, este incalzit la temperatura prestabilita si apoi suflat in interiorul ochiurilor individuale.
Acest lucru inseamna ca pot absorbi multa caldura si pot crea o cantitate suficienta de abur.
Majoritatea alimentelor elibereaza rapid umiditatea in primele etape de uscare.
Uscarea (deshidratarea) este o metoda de incalzire a alimentelor si evaporare ulterioara a apei