Descriere:Pentru un stil de viata sanatos si alimentatie sanatoasa alege sa folosesti deshidratorul de Alimente Hendi Kitchen Line care este incapator, cu 6 Tavi unde iti poti usca orice tip de aliment.
Datorita usii transparente procesul de deshidratare poate fi urmarit.
Echipat cu un suport transparent care poate fi folosit pentru a strange reziduurileDeshidratarea fructelor si legumelor este procesul prin care se reduce continutul natural de apa pana la o anumita limita, fara a se distruge sau a se deprecia valoarea alimentara a produselor ce se deshidrateaza.
Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea si gustul initial atunci cand sunt adaugate in mancare, mult mai bine decat alimentele congelate sau conservate in borcan.
Puteti miza pe eficienta si fiabilitatea acestor deshidratoare de alimente.
Temperaturile de uscare recomandate:Aluat la dospit: 40-45 °CIaurt: 40-45 °CLegume: 50-55 °CFructe: 60-70 °CCarne / Peste: 65-70 °CDurata de uscare depinde de nivelul de umiditate, grosimea feliilor, cantitatea de fructe dinDeshidrator si temperatura aleasa.
Timpul orientativ de uscare pentru diferite tipuri de alimente:&l.
In felul acesta mancarurile vor avea o aroma si o culoare mai placuta.
Prin deshidratare, putem conserva Alimente care vara sau toamna sunt disponibile din belsug pentru a le putea consuma iarna sau primavara atunci cand acestea nu mai sunt disponibile.
Avantajul acestui proces de conservare consta in mentinerea aromei si gustului alimentelor, acestea fiind astfel mult mai sanatoase pentru organism decat produsele cu aditivi si conservanti.
Descriere:Pentru un stil de viata sanatos si alimentatie sanatoasa alege sa folosesti deshidratorul de Alimente Hendi Kitchen Line care este incapator, cu 6 Tavi unde iti poti usca orice tip de aliment.
Datorita usii transparente procesul de deshidratare poate fi urmarit.
Echipat cu un suport transparent care poate fi folosit pentru a strange reziduurileDeshidratarea fructelor si legumelor este procesul prin care se reduce continutul natural de apa pana la o anumita limita, fara a se distruge sau a se deprecia valoarea alimentara a produselor ce se deshidrateaza.
Alimentele deshidratate revin la forma, culoarea si gustul initial atunci cand sunt adaugate in mancare, mult mai bine decat alimentele congelate sau conservate in borcan