Potrivit pentru uscarea fructelor, legumelor, ciupercilor, a carnii, a pestelui si a ierburilor Putere de intrare 250 W Control continuu al temperaturii 35° C – 70° C 5 tavi pentru uscare asezate in stive (incluse), Material BPA free (nu contine hidrocarburi nocive BPA) Suprafata de uscare activa 0,374 m2 Dimensiuni tavi 30,5 x 24,5 cm Raft de uscare pentru plante Tavi si capac transparente, permit controlul usor al procesului de uscare Uscarea (deshidratarea) este o metoda de incalzire a alimentelor si evaporare ulterioara a apei.
Alte caracteristici: Poate fi extins pana la 10 rafturi de uscare Comutator PORNIT / OPRIT In functie de cantitatea de alimente numarul de rafturi este optional Protectie impotriva supraincalzirii Asamblare foarte rapida, operare simpla si intretinere usoara Functionare silentioasa: nivel de zgomot acustic 60 db (A) re 1pW Lungime cablu de alimentare 1 m.
Uscatorul are protectie impotriva supraincalzirii.
Pachetul include si o sita pentru uscarea ierburilor.
Pachetul include 5 tavi de uscare asezate in stiva una peste cealalta, realizate din material transparent, ceea ce faciliteaza vizualizarea procesului de uscare.
Cu un consum redus de energie de 250 W, o zona de uscare activa de 0,374 m2 si un control continuu al temperaturii de 35 ° C – 70 ° C, veti putea determina temperatura ideala de uscare in functie de nevoile dumneavoastra.
Deshidratorul-uscator de alimente GALLET LAPALISSE DES121 este ideal pentru iubitorii de fructe uscate, carne, peste, legume, ciuperci sau verdeata.
Aerul umed este evacuat din uscatorul de alimente prin orificiul central din ochiuri si prin orificiul din capac.
Aerul este absorbit prin gaurile de aspiratie din partea de jos a unitatii de baza, este incalzit la temperatura prestabilita si apoi suflat in interiorul ochiurilor individuale.
Acest lucru inseamna ca pot absorbi multa caldura si pot crea o cantitate suficienta de abur.
Majoritatea alimentelor elibereaza rapid umiditatea in primele etape de uscare.
Potrivit pentru uscarea fructelor, legumelor, ciupercilor, a carnii, a pestelui si a ierburilor Putere de intrare 250 W Control continuu al temperaturii 35° C – 70° C 5 tavi pentru uscare asezate in stive (incluse), Material BPA free (nu contine hidrocarburi nocive BPA) Suprafata de uscare activa 0,374 m2 Dimensiuni tavi 30,5 x 24,5 cm Raft de uscare pentru plante Tavi si capac transparente, permit controlul usor al procesului de uscare Uscarea (deshidratarea) este o metoda de incalzire a alimentelor si evaporare ulterioara a apei