Ceremonia ceaiului de la ora 17 are ceva incantator si, de regula, trebuia sa cuprinda tartine cu sunca si felii de castraveciori si niste biscuiti minunati.
Georgeta Filitti, Romania de totdeauna. -Simona Preda in dialog cu acad.
Dar preferatul meu ramane ceaiul cumparat din magazinul regal din Stockholm, care, printre frunzele negre, are fire de albastrele si galbenele.
Am cutii la alegere, cu Lyons, Whittard, Fortnum &
Mason, Ridgways...
Si eu sunt mare amatoare de ceai.
Si sa nu uitam ceaiul: in apa clocotinda se punea o lingurita de ceai negru - rusesc, Indian - pentru fiecare ceasca a musafirilor si una in plus pentru ceainic.
Cu cat se invechesc, cu atat se fragezesc mai mult.
Ceremonia ceaiului de la ora 17 are ceva incantator si, de regula, trebuia sa cuprinda tartine cu sunca si felii de castraveciori si niste biscuiti minunati