De-a lungul deceniilor, de-a lungul anotimpurilor si in functie de capriciile vremii, ferma familiei a devenit crama.
Vinul este maturat timp de 18 luni in butoaie din lemn.
Culoare: Rosu rubiniuMiros: Aromele fructelor de padure rosii salbatice sunt accentuate cu note de condimente si unturaGust: Se deschide cu accente de fructe de padure impodobite cu arome de mentol si lemn dulceTemperatura de servire: 14 - 16°CAsocieri gastronomice: Excelent alaturi mezeluri artizanale, preparate din carne de porc sau vitel, piept de rata la gratar, pulpa sau spata de miel.
Strugurii sunt recoltati cu atentie si vinificarea este cat se poate de traditionala.
Animalele au facut loc cuve si butoaie, in timp ce echipamentele informatice au inlocuit rezerva de carbune.
Domaine Faury Saint Joseph este obtinut din soiul de struguri Syrah.
De-a lungul deceniilor, de-a lungul anotimpurilor si in functie de capriciile vremii, ferma familiei a devenit crama