Mix pentru Briose cu cacao si fulgi de ciocolata.
Briosele se lasa la racit in formele de hartie pe un gratar.
VALORI NUTRITIONALE
Valoare nutritiva 472 kcal/100 g
Proteine 6.9 g/100 g
Lipide 31 g/100 g
Glucide 40 g/100 g
Sodiu 0.72 g/100 g
3 - Coacerea Se coc in partea de mijloc a cuptorului timp de 20-25 minute.
Se amesteca cu mixerul la viteza mare timp de 2 minute sau cu telul pana la obtinerea unui aluat lucios.
Intr-un vas pentru mixer se pune praful pentru Briose si se adauga uleiul si ouale.
Se preincalzeste cuptorul la aproximativ 180 grade C.
2 - Pregatirea aluatului.
Cele 12 forme din hartie de copt se aseaza pe o tava dreptunghiulara.
Poate contine soia, lapte, oua
A se pastra la loc uscat si racoros.
Mod de preparare:
1 - Pregatirea formelor.
Daca aluatul obtinut este prea uscat si se amesteca greu, puteti sa mai adaugati 4-5 linguri de lapte.
CARACTERISTICI GENERALE
Ingrediente Faina alba 480 din GRAU, zahar, fulgi de ciocolata - substanta uscata de cacao 35 % minim (zahar, masa de cacao, unt de cacao, emulsifiant lecitina din floarea soarelui)), 7.7 % cacao cu continut redus de grasime, agenti de afanare (difosfat disodic, bicarbonat de sodiu), agenti gelatinizanti (guma de xantan, guma de celuloza), aroma, sare.
Cantitate neta (kg/buc/l) 0.295
Tara origine Romania
Alergeni Grau.
Se adauga: 3 oua, 150 ml ulei.
Aceasta cutie contine: 265 g mix pentru briose, 30 g fulgi de ciocolata, 12 forme de copt.