Drojdie uscata, 7 g, Dr.
Oetker se obtine prin procesul de deshidratare.
&bull
Drojdia instant nu se utilizeaza in acelasi mod ca si drojdia proaspata, ci se amesteca cu faina si se continua framantarea.
Avantaje:
&bull
Mijloc de afanare biologic.
&bull
Indicat pentru toate sortimentele de paine alba, prajituri si delicatese.
&bull
Continutul unui plic este suficient pentru 500 g faina.
&bull
Nu necesita dizolvare, iar reusita este garantata.
&bull
Chiar si dupa timp indelungat isi pastreaza calitatile.
Descrierea produsului:
&bull
Drojdia este un produs natural ce ajuta la cresterea si afanarea aluaturilor.
&bull
Prin fermentatia alcoolica produsa de Drojdie se formeaza dioxidul de carbon care afaneaza aluatul (fenomenul de dospire).
Drojdia uscata se amesteca cu faina fara sa mai fie nevoie de framantare.
Un produs natural ce ajuta la cresterea si afanarea aluaturilor.
Oetker
Indicat pentru toate sortimentele de paine alba, prajituri si delicatese.
Drojdie uscata, 7 g, Dr