Dupa numeroase calatorii in Est, temerarul RJ Rigney a decis sa infiinteze o distilerie intr-o zona retrasa din vestul Irlandei.
Acestor plante li se adauga citrice, lamaie, graprefruit, lime si un ingredient neobisnuit: ceai de praf de pusca.
Miros: Buchet aromatic intens cu note de citrice si ceai completate cu note de condimenteGust: Note de coriandru si ienupar imbina accente de citrice si de ceaiFinis: Lung.
Fiecare sticla este imbuteliata manual; pe eticheta aplicata manual se poate distinge fiinta mitica numita Jackalope, un simbol al zonei Drumshanbo. 
Sortimentul are in compozitie o paleta aromatica deosebita, iar plante cu care este infuzat sunt aduse din toate colturile lumii: cardamom – India, fructele de ienupar – Macedonia, coriandru – Romania, angelica – Germania, radacina de orris – Maroc, anason – China.
Cu exceptia ceaiului si a citricelor, toate plantele botanice folosite sunt distilate manual intr-un alambic de cupru ce dateaza din Evul Mediu.
Aici a experimentat mariajul dintre plantele botanice exotice si locale, inspirat din cele mai vechi traditii orientale de distilare.
Dupa numeroase calatorii in Est, temerarul RJ Rigney a decis sa infiinteze o distilerie intr-o zona retrasa din vestul Irlandei