Dulceata de Capsuni Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a capsunilor.
Fabricat in Romania..
Conditii de pastrare: A nu se pastra la temperaturi mai mari de 25 grade C! A se consuma in maxim 14 zile de la deschidere, timp in care se pastreaza in frigider! Sugestii de servire: • Mic dejun: cereale cu iaurt, Dulceata capsuni/paine integrala cu unt si Dulceata de capsuni; • Gustare: iaurt natural cu Dulceata de capsuni; • Desert preparat: Budinca cu Dulceata de capsuni/clatite cu Dulceata de capsuni/ torturi.
Preparat cu 70 g de fructe pentru 100 g de produs finit.
Ingrediente: • Capsuni - minim 70%; • suc din struguri cu pulpa concentrat prin evaporare blanda in vid la o temperatura de 60oC; • pectina din coji de citrice.
Conservate prin pasteurizare usoara.
fara arome.
fara indulcitori artificiali.
fara conservanti.
Contine zaharuri prezente in mod natural in fruct.
Sucul de struguri ce inlocuieste zaharul este nutritiv, usor de asimilat de organism, bogat in resveratrol (un antioxidant puternic) - conservata prin pasteurizare usoara - reteta autentica.
Dulceata de Capsuni este cea mai sanatoasa alegere pentru pofta ta de dulce: • fara arome adaugate, fara E-uri; • 70% fruct, Capsuni si sortate cu grija; • 0% zahar ADAUGAT.
DE CE BUN DE TOT? Cand ne e pofta de ceva Bun de Tot, de fiecare data ne vine in minte gustul dulce de neuitat al dulceturilor parfumate din copilarie, al prajiturilor delicioase si al placintelor aburinde.
Forma prezentare: 360g.
Indulcita cu suc de struguri si cu un continut de 70g fruct /100g, Dulceata Bun de Tot este ideala pentru un mic dejun sanatos, o gustare usoara intre mese sau un desert delicios.
Dulceata de Capsuni Bun de Tot reinvie reteta autentica cu ingrediente 100% naturale, si aduce mai aproape savoarea proaspata a capsunilor