eBook Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri - Stere Stavrositu

eBook Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri - Stere Stavrositu

Detalii eBook Managementul calitatii serviciilor si

libris.ro
Vânzător
libris.ro
Pret
47.6 Lei
Categorie (vânzător)
Business & Economie
Marca
Stere Stavrositu

Produs actualizat în urmă cu 23 zile
Descriere YEO:

eBook Managementul calitatii serviciilor si - Disponibil la libris.ro

Pe YEO găsești eBook Managementul calitatii serviciilor si de la Stere Stavrositu, în categoria Business & Economie.

Indiferent de nevoile tale, eBook Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri - Stere Stavrositu din categoria Business & Economie îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 47.6 Lei

Caracteristicile produsului eBook Managementul calitatii serviciilor si

  • Brand: Stere Stavrositu
  • Categoria: Business & Economie
  • Magazin: libris.ro
  • Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29

Comandă eBook Managementul calitatii serviciilor si Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda eBook Managementul calitatii serviciilor si de la libris.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Ghid practic de organizare a serviciilor oferite de restaurante si hoteluri, volumul analizeaza aspectele specifice domeniului, de la resursele umane, dotarea si compartimentarea unei unitati, primirea si servirea consumatorilor, pana la igiena si protectia muncii sau controlul calitatii. Prezentarile teoretice sunt completate de sectiuni cu caracter practic: 400 de retete de preparate servite in mod obisnuit in restaurante, un glosar de termeni de specialitate si un set de schite tehnice si fotografii ce ilustreaza compartimentarea, diferite mises en place , ustensilele necesare si modurile de prezentare si servire a bauturilor si preparatelor. Lucrarea poate fi consultata atat de studentii de la facultatile de alimentatie si turism, elevii de la colegiile economice, profesori si formatori, cat si de managerii de hoteluri si restaurante sau de personalul din sfera productiei si a serviciilor.

eBook Managementul calitatii serviciilor si ospitalitatea in restaurante, gastronomie, hoteluri - Stere Stavrositu - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca Stere Stavrositu