Descriere YEO:
Pe YEO găsești Echinofruct forte Sirop - Nera de la Nera Plant - Manastirea Nera, în categoria Health & Beauty.
Indiferent de nevoile tale, Echinofruct forte Sirop - Nera Plant din categoria Health & Beauty îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 106.32 Lei
Caracteristicile produsului Echinofruct forte Sirop - Nera
- Brand: Nera Plant - Manastirea Nera
- Categoria: Health & Beauty
- Magazin: minuneanaturii.ro
- Ultima actualizare: 29-11-2024 01:35:30
Comandă Echinofruct forte Sirop - Nera Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Echinofruct forte Sirop - Nera de la minuneanaturii.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Echinofruct forte Sirop -
Nera Plant Echinofruct forte sirop este un puternic tonic imunitar Actiune
Echinofruct forte sirop: Contribuie la tonifierea generala a organismului prin mineralizare si vitaminizare. Mentine capacitatea de autoaparare a organismului. Ajuta desensibilizarea alergica. Indicatii Echinofruct forte sirop: Astenie, sindrom de oboseala cronica Convalescenta Anemie Profilaxia infectiilor virale Cresterea rezistentei la efort fizic si psihic Ingrediente Echinofruct forte sirop: - decoct concentrat (40%) din: frunze si radacina de Brusture (Arctium lappa), Coada-calului (Equisetum arvense), Urzica (Urtica dioica) Macese (Rosa canina) - extract hidroalcoolic (30%) din: muguri de Brad (Abies alba), frunze si fructe de Coacaz negru (Ribes nigrum), Echinacea (Echinacea purpurea), Trei-frati-patati (Viola tricolor) - sirop de afine (Vaccinium myrtillus) - 6%; - pulpa de fructe de Catina (Hipophae rhamnoides) si de Porumbar (Prunus spinosa) – 6%; - miere de albine – 5%; - indulcitori: fructoza, glucoza si zaharoza. Ingrediente active Echinofruct forte sirop: Radacina de brusture contine inulina (50%), acid palmitic, steric si cafeic, ulei esential, vitamine din complexul B, nitrat de potasiu, steroli, hormoni vegetali, taninuri si mucilagii, iar frunzele contin fitoncide, arctiina si lapanol. Prin urmare, are proprietati detoxifiante (laxativ, diuretic, sudorific), hipoglicemiante, antimicrobiene si antifungice (datorita derivatilor polienici si poliinici). Mai mult, este dovedit faptul ca brusturele are si proprietati antioxidante si antitumorale, protejand organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi si, implicit, de cancer. Coada-calului, datorita sinergismului de actiune dintre saponozide, flavonozide, ulei esential si dioxid de siliciu pe care le contine, are actiune diuretica, antiinflamatoare, antiedematoasa. De asemenea, consolideaza tesutul conjunctiv, datorita saponozidelor, care maresc sinteza de colagen, si datorita aportului de saruri minerale. Se recomanda in afectiuni genito-urinare, poliartrita, artroze, edeme, anemie, perioade de convalescenta, pentru prevenirea cariilor dentare si fortifierea unghiilor. Urzica este bogata in clorofila si saruri minerale, indeosebi fier, magneziu, calciu, potasiu si siliciu; contine o mare cantitate de vitamina C (de 200 de ori mai mult decat in mere), precum si alte vitamine importante, cum ar fi vitamina K (cu actiune antihemoragica), PP, complexul B si provitamina A (beta-caroten). Preparatele pe baza de urzica au proprietati antianemice, energizante, vitaminizante, mineralizante, depurative (in curatarea sangelui de toxine), de activare a circulatiei sangelui, vasoconstrictoare si fluidizante ale sangelui, antirahitice, antireumatismale, hepatoprotectoare, antimicrobiene, gastrosecretoare, antidiareice, antihemoragice, diuretice. Urzica se recomanda ca adjuvant in bronsita, avitaminoze, afectiuni renale, reumatism, guta, diabet, hemoragii. Combinatia calciu si siliciu organic existenta in urzica incetineste sau chiar reduce rahitismul si osteoporoza. Macesul este un puternic antibiotic natural. Pseudo-fructele de maces contin cantitati mari de vitamina C (de 100 de ori mai multa decat in portocale), dar si vitamine precum: A, B1, B2, B3, E, K, P, PP si minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorita concentratiei mari de vitamine, macesele sporesc imunitatea organismului si mentin sanatatea tesuturilor si a organelor interne. Sunt recomandate ca revigorant in sezonul virozelor. In paralel cu efectele antivirale, testate in timp, macesului i s-au atribuit si alte valente terapeutice: mentine buna functionare a vaselor capilare si normalizeaza circulatia sanguina. Au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, antidiareic. Macesele sunt utilizate cu rezultate semnificative in alergii, in ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant in afectiuni imunitare, ca tonic si regenerant pentru copii si varstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitatiile, greturile, viermii intest