Făină bio de sorg x 500g La Finestra sul CieloSorgul este a cincea cea mai cultivată cereală din întreagă lume, după grâu, orez, porumb și orz. Însă această cereală gustoasă, este destul de puțin cunoscută și consumată la noi.
Este folosit preponderent în preparate tradiționale din Africa, Europa de Sud dar și în America Centrală și Asia.
Sorgul conține o gama variată de fitochimicale care acționează că antioxidanți în corp, așa cum sunt taninele, acizii fenolici, antocianinele, fitosterolii și policosanolii.
Este o cereală ușor de digerat, fără gluten în mod natural, recomandată în boală celiacă.
Poate fi folosită la prepararea pâinii și a aluaturilor coapte, dulci sau sărate.- Nu conține gluten în mod natural,- Sursă de fibre,- Sursă de proteine.
Gramaj: 500gProdus în ItaliaCaracteristici:- Sursă de fibre,- Sursă de proteine.
Agricultură ITALIADeclarație nutriționala 100g de produs conțin în medie:Ingrediente:*Făină de sorg.*=ingrediente din agricultură ecologică.
Alergeni poate conține urme de soia, cereale cu gluten, susan, fructe în coajă.
Păstrare și conservare La loc uscat și răcoros, departe de surse de căldură..
Făină bio de sorg x 500g La Finestra sul CieloSorgul este a cincea cea mai cultivată cereală din întreagă lume, după grâu, orez, porumb și orz