Sosul de roșii și ardeiul iute sunt prelucrate și certificate în conformitate cu metodele și standardele agriculturii ecologice.
Culturile din provincia Cremona sunt favorizate în special de caracteristicile terenului agricol și de climă.
Ingrediente: *roșii bio (94%), *legume bio în proporții variabile (4,7%) ( *morcovi bio, *ceapă bio, *țelină bio, ), sare de mare, *busuioc bio, *ardei iute, *ardei roșu.*ingrediente din agricultură biologicăDeclarație nutrițională 100g de produs conțîn în medie:Valoare energetică: 28 kcal/ 118 kJGrăsimi: <0,5g (din care grăsimi săturate <0,1g)Carbohidrați: 4,2g (din care zaharuri 3,5g)Fibre: 2,6gProteine: 1,1gSare: 0,75g.
Caracteristici: Produs realizat din amestec de legume.
Sosul de roșii și ardeiul iute sunt prelucrate și certificate în conformitate cu metodele și standardele agriculturii ecologice