Mancarea ne insoteste toata viata. - Ancuta Coman-Boldisteanu.
In randurile acestei carti vei putea descoperi cum poti sa traiesti bucuria autentica fara sa te afunzi in mancare, dar si cum poti sa te bucuri de mancare fara sa o incarci cu vina si fara sa o consumi pe pilot automat.
Nu am stiut cum altfel sa traiesc bucuria la 22 de ani, asa ca am mancat emotional.
M-am recompensat din nou.
Am fost acceptata.
Am facut asta si dupa celelalte doua interviuri pentru acelasi post.
Am vrut sa ma recompensez.
Dupa ce s-a incheiat si am simtit ca a fost bine, ca sunt sanse mari sa fiu acceptata, m-am oprit direct la shaormeria din coltul strazii.
Imi amintesc de primul meu interviu de angajare.
Aproape totul despre relatia de cuplu . -Domnica Petrovai, psihoterapeuta, CEO Mind Education, fondatoarea Scolii pentru Cuplu si autoarea cartii Iubeste si fii iubit/a.
Totul pentru a te reintoarce, asa cum spun paginile sale, acasa.
De ce mananci cand mananci? Cartea Ancutei Coman-Boldisteanu te poate calauzi in procesul tau de transformare emotionala, in a-ti regasi siguranta de sine prin conectarea cu propriul corp.
Face parte din echipa de formatori a Institutului de Terapie Familiala si Practica Sistemica "
Areopagus" din Timisoara si este autoarea cardurilor terapeutice Emotii in farfurie.
Ancuta Coman-Boldisteanu este psihoterapeut si fondator al proiectului Emotii in farfurie , cu o experienta de peste sapte ani in lucrul cu persoanele care se confrunta cu dificultati in relatia cu mancarea si cu propriul corp, fiind specializata in terapia traumei, a atasamentului si in terapie relationala.
Aceasta carte invita cititorul "sa priveasca in spatele cortinei", sa cunoasca si sa inteleaga motivele supraalimentarii, sa experimenteze si sa simta si abia apoi sa initieze schimbarea, parcurgand o serie de pasi concreti si, cel mai important, sa o mentina.
Si ea ne poate fi prieten sau dusman: ne aduce impreuna la aceeasi masa si ne tine in viata, insa, atunci cand o folosim pentru a acoperi goluri, dureri sau pentru a ne satisface nevoi emotionale, avem un prim semnal ca in interior ceva nu mai functioneaza asa cum ne-am dori.
Mancarea este placere si emotie.
Alteori, cand nu ne putem gestiona impulsurile in fata frigiderului sau a camarii cu dulciuri, poate parea ca pune stapanire pe noi si ne controleaza.
Uneori este un prieten bun care ne alina, care este acolo cand ne e greu.
Poate tocmai de aceea ajunge sa aiba atat de multe nuante.
Mancarea ne insoteste toata viata