Descriere YEO:
Pe YEO găsești Enzyma Pro, 60 capsule, Vitamunda de la VITAMUNDA, în categoria Vitamine si suplimente.
Indiferent de nevoile tale, Enzyma Pro, 60 capsule, Vitamunda din categoria Vitamine si suplimente îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 158.4 Lei
Caracteristicile produsului Enzyma Pro, 60 capsule, Vitamunda
- Brand: VITAMUNDA
- Categoria: Vitamine si suplimente
- Magazin: springfarma.com
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Enzyma Pro, 60 capsule, Vitamunda Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Enzyma Pro, 60 capsule, Vitamunda de la springfarma.com rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Beneficii
Vitamunda Enzyma Pro complex:Produs original
Vitamunda, Netherlands;Conține 14 enzime specializate;Produs enzimatic aplicabil pe scară largă;
Enzyma Pro conține doar ingrediente pure, fără aditivi;Potrivit pentru vegetarieni și vegani;60 de
capsule vegetale;Completează programul de detoxifiere intestinală
Vitamunda ColonHyperDetox;Acțiunea enzimelor prezente în
Enzyma Pro:1. BROMELAINA extrasă din ananas face parte din clasa enzimelor proteolitice care participă la descompunerea și absorbția proteinelor alimentare. Bromelaina ajunge cu ușurință în fluxul sanguin, trecând de bariera digestivă, astfel putând acționa în mai multe părți ale corpului.Beneficiile aportului de bromelaină:Susține digestia și absorbția proteinelor;Rol antiinflamator la nivel osteoarticular (artroză, artrită, luxații, entorse), la nivel intestinal în colită, fiind, de asemenea, benefică în reglarea pH-ului, tratarea constipației, a arsurilor gastrice și a diareei;Prevenirea bolilor cardiovasculare prin susținerea fluidității normale a sângelui reducând riscul de tromboze sau a constricție arterială. la nivelul sinusurilor (in cazul sinuzitei, atunci cand sinusurile sunt inflamate);Sustine conversia plasminogenului în plasmină, enzima care descompune fibrina (proteină implicată în coagularea sângelui);2. PAPAINA este o enzimă extrasă din papaya (Carica papaya) fiind una dintre enzimele proteolitice cu rol în digerarea fibrelor proteice.Beneficiile aportului de papaină:Ușurarea procesului digestiv;Facilitarea absorbției nutrienților proveniți din proteine;Acțiune antiinflamatorie, antioxidantă și imunostimulatoare.3. HEMICELULAZA este o enzimă capabilă să degradeze hemiceluloza prezentă în peretele celular al plantelor.Beneficiile aportului de hemicelulază:Facilitează digerarea carbohidraților;Susține digerarea fibrelor vegetale, a fructelor, legumelor și cerealelor;Intensifică activitatea fibrelor prebiotice.4. AMILAZA catalizează hidroliza amidonului, cu scopul obţinerii de zaharuri simple şi uşor de digerat.Beneficiile aportului de amilază:Amilaza ajută la digestia alimentelor provenite din cereale şi cartofi (amidon).Îmbunătățește procesul digestiv.5. LACTAZA este o enzimă esențială pentru digerarea alimentelor bogate în lactoză. Lactoza este zaharidul care confera laptelui gustul dulce specific.Beneficiile aportului de lactază:Facilitează digestia laptelui și a produselor lactate;Descompune molecula de lactoză în galactoză și zaharide simple;Reduce simptomele neplăcute ale intoleranței la lactoză (dureri abdominale, distensie abdominală datorată acumulării de gaze intestinale, flatulență, greață și diaree cu emisie de scaune moi cu pH acid, voma.6. LIPAZA este o glicoproteină, care în prezența sărurilor biliare și a colipazei, transformă grăsimile în acizi grasi și glicerol.Beneficiile aportului de lipază:Susține digestia intestinală a trigliceridelor ingerate;Asigură digestia grăsimilor animale și vegetale;Stimulează secreția biliară.7. PROTEAZA este o enzimă care acționează la nivel digestiv descompunând peptidele la nivel de aminoacizi.Beneficiile aportului de protează:Ameliorarea colicilor abdominale și a flatulenței (balonare);Stimularea procesului de digestie și ușurarea acestuia;8. BETAGLUCANAZA este o enzimă necesară în descompunerea beta-glucanilor, compuși regăsiți în fibrele plantelor, în ciuperci și în cereale.Beneficiile aportului de betaglucanază:Îmbunătățirea biodisponibilității nutrientilor din matricea fibroasă a pereților celulelor vegetale;Îmbunătățirea digestiei și a tranzitului intestinal.9. ENDOGLUCANAZA hidrolizează aleatoriu zone interne din lanțuri de celuloză, proces din care rezultă oligozaharide de diferite lungimi.Beneficiile aportului de endoglucanază:Importanța oligozaharidelor este cunoscută datorită acțiunii sale prebiotice, substanțe ned