ADMIS ÎN AGRICULTURA ORGANICĂDOZARE: 1 litru de DISA02 + 1 litru de apă pentru a obține 2 litri de soluțieCARACTERISTICI: Fortificant, intensificator al apărării naturale a plantelor, compus din oțet de vin. 
Bacteriile din genul Acetobacter au o acțiune oxidantă asupra vinului generând astfel Acid acetic. 
Concentrația sa este mult superioară oțetului obișnuit de gătit.
Astfel se obține o plivire a părții frunzei. 
Are un efect rapid și după 2-3 zile de la tratament este posibil să se continue cu o nouă însămânțare.
UTILIZARE PREVĂZUTĂ: Ziduri, trotuare, cărări și grădini..
Folosit pe plante ne-lemnoase, mușchi, flori, buruieni atât sezoniere, cât și perene, exercită o acțiune caustică, modificând profund țesuturile până când acestea ard și exercitând astfel o acțiune erbicidă, într-un mod natural.
ADMIS ÎN AGRICULTURA ORGANICĂDOZARE: 1 litru de DISA02 + 1 litru de apă pentru a obține 2 litri de soluțieCARACTERISTICI: Fortificant, intensificator al apărării naturale a plantelor, compus din oțet de vin. 
Bacteriile din genul Acetobacter au o acțiune oxidantă asupra vinului generând astfel Acid acetic. 
Concentrația sa este mult superioară oțetului obișnuit de gătit