Îndulcitor natural vegetal, cu putere de îndulcire de aprox.
Recomandăm oricui, care vrea să se bucure de gustul dulce, și de la alți îndulcitori suferă de diaree, nu le place gustul acestora sau nu folosesc cu plăcere îndulcitori artificiali..
Proprietățile sunt însă diferite: - Indicele glicemic: 0! - Practic, fără calorii (doar 20kcal / 100g); - Nu ridică nivelul de zahăr din sânge sau nivelul de insulină; - Nu are nici gust ulterior și nu provoacă diaree daca este consumat în cantități mari; - Ajută la prevenirea cariilor dentare și formarea tartrului; - Alimentele preparate nu se deteriorează mai încet, deoarece nu oferă un mediu propice pentru bacterii și ciuperci; - Diabeticii, cei la regim și cei cu Candida o pot folosi - Se poate folosi la copt, la temperaturi ridicate, fără a-și modifica gustul dulce și nu devine amară.
Oferă aceeași îndulcire ca și zahărul.
Ce este Eritritolul? Eritritolul este o substanță dulce, care se găsește în legume, fructe, obținut în cantități mari în timpul fermentației de cultură a plantelor, purificat și cristalizat pentru a se transforma în zahăr granulat utilizabil. 60% din cea a sfeclei de zahăr. Îndulcitor natural vegetal, cu putere de îndulcire de aprox