Fiecare zi este mai frumoasa cand o incepi cu o cafea pregatita exact cum iti place! Devino propriul Barista cu Espressorul Barista Bijou! Cu noul Espressor Barista Bijou de la Breville, vei prepara un espresso perfect de fiecare data, latte sau cappucino cu o aroma intensa si gust fantastic, la fel ca intr-o cafenea!Sistemul de pre-infuzare a cafelei La pi ce de r sistance a acestui Espressor de cafea: Espressorul Bijou Barista adauga cantitati mici de apa peste cafeaua macinata presata, umezind-o usor si preinfuzand-o inaintea aplicarii unui flux continuu de apa, pentru a imbogati aroma cafelei.
Controler PID avansat PID monitorizeazasi controleaza Thermoblock-ul, astfel incat apa sa aiba exact temperatura necesara atunci cand ajunge la cafeaua macinata..
La temperaturi peste sau sub aceasta valoare, cafeaua va avea gust de ars/amar si se va pierde intensitatea aromei.
Thermoblock-ul incalzeste apa astfel incat extractia cafelei sa aiba loc la 92 C, pentru o extractie optima a uleiurilor din cafeaua macinata presata.
Tehnologie Thermoblock Pentru viteza si eficienta, este incalzita doar cantitatea de apa necesara.
Portafiltrul permite introducerea a 15-20 grame de cafea macinata si asigura o extractie bogata pentru o cafea ca la cafenea.
Astfel, te bucuri de un espresso puternic si profiti de aroma cafelei la maximum!Presiune 15 bari si portafiltru Espressorul Bijou Barista are o pompa de 15 bari si un portafiltru de 52 mm, inspirat de aparatele de cafea profesioniste.
Fiecare zi este mai frumoasa cand o incepi cu o cafea pregatita exact cum iti place! Devino propriul Barista cu Espressorul Barista Bijou! Cu noul Espressor Barista Bijou de la Breville, vei prepara un espresso perfect de fiecare data, latte sau cappucino cu o aroma intensa si gust fantastic, la fel ca intr-o cafenea!Sistemul de pre-infuzare a cafelei La pi ce de r sistance a acestui Espressor de cafea: Espressorul Bijou Barista adauga cantitati mici de apa peste cafeaua macinata presata, umezind-o usor si preinfuzand-o inaintea aplicarii unui flux continuu de apa, pentru a imbogati aroma cafelei