Espressor manual De\'Longhi La Specialista EC9335.
M, 1450 W, 19 bari, 2 l (Argintiu) Sensor Grinding Technology Macinarea precisa este esentiala pentru prepararea bauturilor pe baza de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat in ceasca de cafea. Tehnologia cu senzor de macinare La Specialista asigura o dozare uniforma si optima de cafea, pentru o calitate ridicata a bauturilor din ceasca. . La Specialista ofera 3 retete presetate pentru Espresso, Cafea si Cafea lunga, ce sunt pregatite automat. Pentru Cafea lunga, duza independenta de apa este proiectata sa toarne apa fierbinte in ceasca inainte de prepararea celor doua espresso. Advanced Latte System Cu ajutorul sistemului “Advanced Latte” este foarte usor sa obtii o spuma catifelata si sa faci latte art pentru cappuccino. Pozitionati selectorul duzei de abur pe modul FLAT pentru lapte fierbinte sau pe modul FOAM pentru spuma de lapte, asezati recipientul cu lapte si asteptati pana obtineti rezultatul dorit. Active Temperature Control Extractia perfecta a cafelei are nevoie de o temperatura de infuzie stabila. Tehnologia “Active Temperature Control” mentine temperatura apei pe parcursul intregului proces preparare a cafelei, pentru a garanta o extractie optima si un rezultat ideal in ceasca. Smart Tamping Station Presarea corecta a dozei de cafea este esentiala pentru o extractie optima a cafelei. Sistemul “Smart Tamping” asigura efectuarea acestui procedeu uniform si usor; trebuie doar sa apasati maneta si aparatul aplica presiunea corecta asupra dozei.
Espressor manual De\'Longhi La Specialista EC9335.
M, 1450 W, 19 bari, 2 l (Argintiu) Sensor Grinding Technology Macinarea precisa este esentiala pentru prepararea bauturilor pe baza de espresso, pentru a asigura cel mai bun rezultat in ceasca de cafea. Tehnologia cu senzor de macinare La Specialista asigura o dozare uniforma si optima de cafea, pentru o calitate ridicata a bauturilor din ceasca