Ce anume face cafeaua Etiopia Yirgacheffe sa fie atat de deosebita? In primul rand locul si altitudinea la care este cultivata, parametri care contribuie la gustul sau unic si distinctiv.
Prajire Mediu Cofeina Ridicata Aciditate ridicata Recomandari de preparare Ibric Espressor Filtru Cafetiera Moka French Press Valori nutritionale Per 100g Energie (kj/kcal) Grasimi 0g din care acizi grasi saturati 0g Carbohidrati 0g din care zaharuri 0g Proteine 0g Sare 0g.
Recomandari de servire: Poate fi consumata ca atare sau in combinatie cu lapte, frisca sau spuma de lapte pentru varianta mai cremoasa. 7gr).
Mod de preparare: Pentru o ceasca de cafea, folositi minim 2 lingurite de cafea macinata (aprox.
Ingrediente: cafea 100% Arabica de origine Etiopia.
Este o cafea 100% arabica, de care cu siguranta te vei indragosti de la prima degustare.
Aciditatea este destul de ridicata, o caracteristica specifica sortimentelor de cafea de origine Ethiopia.
Prezinta si note secundare de citrice.
Notele predominante ale cafelei de origine Yirgacheffe sunt de fructe de padure, in special de zmeura si capsuni.
Arborii de cafea cresc la umbra si sunt hraniti de un sol fertil.
Acest sortiment de cafea provine din fermele satului Koke, recunoscute pentru standardele exceptionale pe care le atinge cafeaua produsa aici.
Yirgacheffe este crescuta la o altitudine de 1.500 pana la 1.800 m.
Cafeaua 100% arabica Ethiopia Yirgacheffe este cultivata in zonele montane ale Etiopiei si este una dintre cele mai bune cafele.
Ce anume face cafeaua Etiopia Yirgacheffe sa fie atat de deosebita? In primul rand locul si altitudinea la care este cultivata, parametri care contribuie la gustul sau unic si distinctiv