Etolia Costa Rica La Pastora Tarrazu este cafea boabe proaspat prajita de origine 100% Arabica.
EP (European Preparation) - boabele verzi sunt sortate manual pentru a inlatura orice boabe cu defect si corpuri straine..
Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate cat si in amestec.
Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB) crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark.
Aciditate: 4/5 Corp: 4/5 Aroma: 4/5 Ingrediente: cafea boabe 100% Arabica Tratare: washed (spalata) Zona: San Marcos culmile regiunii Tarrazu Altitudine: 1300 - 1800 m Gust: mandarine și ceai negru Note: dulce ciocolată cu lapte Aciditate: citRica placuta Corp: mediu aromat Prajire: Mediu City Strictly Hard Bean (SHB).
Climatul umed altitudinea mare si solurile vulcanice sunt conditii ideale pentru cultivarea cafelelor premium high-class.
In aceste regiuni cafeaua este majoritar crescuta in ferme mici procesata culeasa si spalata manual.
La Pastora provine din zonele inalte ale regiunii Tarrazu in apropiere de vulcanul Poas si de orasul San Marcos si este una dintre cele mai de calitate cafele din lume. Țară de origine: România TRANSPORT GRATUIT! Cafeaua din Costa Rica este una dintre cele mai cunoscute la nivel mondial.
Sortiment: Costa Rica washed SHB EP La Pastora Tarrazu recolta 23/24 scor SCA 84.
Etolia Costa Rica La Pastora Tarrazu este cafea boabe proaspat prajita de origine 100% Arabica