Descriere YEO:
Pe YEO găsești Etolia Guatemala La Pastoria 250g de la Etolia, în categoria Cafea boabe.
Indiferent de nevoile tale, Etolia Guatemala La Pastoria 250g cafea boabe proaspat prajita din categoria Cafea boabe îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 39.99 Lei
Caracteristicile produsului Etolia Guatemala La Pastoria 250g
- Brand: Etolia
- Categoria: Cafea boabe
- Magazin: kfea.ro
- Ultima actualizare: 25-10-2024 01:12:27
Comandă Etolia Guatemala La Pastoria 250g Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Etolia Guatemala La Pastoria 250g de la kfea.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Etolia este o
cafea boabe proaspat prajita 100% Arabica de specialitate. Sortiment:
Guatemala La
Pastoria HB EP washed scor SCA 82 50. TRANSPORT GRATUIT la o pungă de
Etolia Guatemala La
Pastoria 1kg
cafea boabe proaspăt prăjită. Cantitate:
250g cafea boabe proaspăt prăjită Recolta: 23/24 O cafea cu o aciditate plăcută citrică corp neted gust ușor fructat proaspăt cu note de ciocolată și trestie de zahăr. Aciditate: 3/5 Corp: 3/5 Aroma: 3/5 Caracteristici: Ingrediente: 100% Arabica Ferme: micii proprietari și plantațiile Tratare: washed (spalata) Zona: America centrală Altitudine: 1300 - 2000m Varietati: Bourbon Caturra Typica Catuai Pache Recoltare: decembrie - martie Aroma: fructată Note: ciocolată trestie de zahăr Aciditate: citrică plăcută Prajire: Mediu City Această cafea a fost cultivată în sud de Finca La
Pastoria situată în departamentul Santa Rosa. Datorită altitudinilor mari din zonă precum și a solurilor bogate în nutrienți de la vulcanii din jur soiuri precum Bourbon Caturra Catuai Pache Pacamara și Catimor prosperă aici.
Guatemala ca și alte țări din America Centrală folosește altitudinea pentru a clasifica cafeaua. Acest lot este un HB (Hard Bean) - ceea ce înseamnă că a fost cultivat între 1.200 și 1.300 de metri altitudine. Recoltarea în această regiune se desfășoară din decembrie până în martie. Odată ce sunt recoltate cireșele de cafea coapte acestea sunt spălate complet și apoi uscate pe terase. Rezultatul este o ceașcă echilibrată și curată.