Extract BIO de valeriana, 50 ml Phyto-Biopole Extract proaspat din plante ecologice Supliment alimentar Vegan Produs fito-traditional Ingrediente: Extract hidroalcoolic (1:10) din radacina proaspata de valeriana (valeriana officinalis L., 0,17% acid valerianic); apa c.s.
Descarca catalogul complet aici....
PRONAT S.
R.
L.
Spania Distribuitor: S.
C.
Producator: DIETETICOS INTERSA S.
A.
Continut: 50 ml (Sticla cu picurator) A se consuma de preferinta inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
COPII: , 12-20 kg: 4 picaturi o data pe zi diluate in pahar cu apa, inainte de culcare , 21-40 kg: 8 picaturi o data pe zi diluate in pahar cu apa, inainte de culcare Contraindicatii: sarcina, alaptare, hipersensibilitate specifica la planta, in cazul administrarii de anticoagulante.
MOD DE UTILIZARE DOZA UZUALA: 15-20 picaturi de 3-4 ori pe zi, diluate in pahar cu apa (1 doza la 6-8 ore).
Nu lasati produsul la indemana copiilor.
Respectati doza stabilita in modul de utilizare.
Este important sa urmati o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos.
Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar si nu trebuie utilizat ca inlocuitor al unei diete echilibrate.
Datorita originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule in suspensie care nu afecteaza calitatea produsului. 38% Vol Conditii de pastrare: pastrati protejat de umiditate, caldura si lumina.
Greutatea copiilor doza zilnica De la 15 la 20 kg 3 picaturi, de 2-3 ori pe zi De la 21 la 40 kg 7 picaturi, 2-3 ori pe zi Aport 15 picaturi 45 picaturi Acid valerianic 0,89 mg 2,6 mg Alc. 15 picaturi sunt echivalente a 0,50 ml.
Agitati bine sticluta inainte de utilizare. din culturi certificate ecologic Mod de utilizare: 15 picaturi, diluate in 1 2 pahar de apa, de 2-3 ori pe zi.
Extract BIO de valeriana, 50 ml Phyto-Biopole Extract proaspat din plante ecologice Supliment alimentar Vegan Produs fito-traditional Ingrediente: Extract hidroalcoolic (1:10) din radacina proaspata de valeriana (valeriana officinalis L., 0,17% acid valerianic); apa c.s