Făină de Sorg Fără Gluten, 500g | Ma vie sans Gluten Faină de Sorg bio, garantată fară gluten, cu conținut ridicat de fibre și proteine, este perfectă în amestec cu alte făinuri pentru prepararea de pâine și produse de patiserie.  
Termen de valabilitate: 12 luni Țară de origine: Franța Certificator: FR-BIO-01 Certificare AFDIAG: FR-011-142.  
Condiții de păstrare A se păstra într-un loc uscat ferit de căldură și lumină.  
Ingrediente 
Faină de sorg** ingredient provenit din Agricultura Ecologică  
Alergeni 0 Garantat fara Gluten  
Utilizare În amestec cu alte făinuri la prepararea de pâine și produse de patiserie (plăcinte, muffins).
Sorgul este una dintre primele plante care au fost cultivate, fiind deja cunoscuta în epoca greco - romană.
Originară din Etiopia este foarte răspândită în Africa, America Centrală, Asia de Sud și în Europa, fiind a cincea în ordinea importanței, după porumb, orez, grâu și orz.  
Sorgul (Sorghum vulgare L.) este o cereală care aparține familiei graminacee.
Făină de Sorg Fără Gluten, 500g | Ma vie sans Gluten Faină de Sorg bio, garantată fară gluten, cu conținut ridicat de fibre și proteine, este perfectă în amestec cu alte făinuri pentru prepararea de pâine și produse de patiserie