Faina de canepa fara gluten eco 250g Marchesato-fara gluten, vegan, bio-Faina de seminte de canepa da un gust excelent, aromat, de nuci. Faina de mazare, de linte, de grau) pentru a prepara blat de pizza, paste fainoase, produse de patiserie.
Ingrediente: 100% Faina de canepa**din agricultura ecologicaValori nutritionale/100g:Energie: 1281 kj / 309 kcalGrasimi: 9g din care saturate 1.2gCarbohidrati: 3.1g din care zaharuri 2.3gFibre: 45gProteine: 31gSaruri: 0gFabricat in ItaliaProdus certificat ecologic250g.
Se poate folosi in amestec cu alte fainuri fara gluten sau cu gluten (ex.
Procentul de Faina de canepa folosit depinde de preparatele culinare care se doresc a se obtine, precum si de gustul dvs.
Se recomanda a se folosi in amestec cu alte fainuri.
Faina de canepa fara gluten eco 250g Marchesato-fara gluten, vegan, bio-Faina de seminte de canepa da un gust excelent, aromat, de nuci