Faina de castane bio fara gluten poate inlocui 20% din Faina obisnuita.
Indulcire: neindulcit Origine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tariProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Bio-Siegel Bio-Logo UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UECorp de control ecologic: DE-ÖKO-007Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007Alte criterii de calitate si etichete: Spicul de grau fara gluten de la DZG societatea vegana Ingrediente: Faina de castane**provine din agricultuara ecologica Valori nutritionale/100g: Energie: 1479kj / 350kcal Grasimi: 3,2g din care saturate 0,5g Glucide: 69g Zaharuri: 23g Fibre: 14g Proteine: 4,9g Sare:.
Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic fara utilizarea conservantilor si a aditivilor.
Bun pentru agricultura bun pentru clima bun pentru noi toti.
Credem ca pesticidele nu apartin pe camp sau in cratita.
Cu fiecare punga de Faina organica bauckhof va asigurati ca tot mai mult teren este cultivat organic si salvat de pesticide.
Scopul nostru: agricultura 100% ecologica.
Pur si simplu inlocuiti pana la 20% din Faina folosita in mod obisnuit cu Faina de castane organica.
Faina de castane organica este excelenta pentru prajituri paine si clatite.
Cu Faina de castane organica testarea senzoriala este de asemenea cruciala deoarece castanele pot avea un gust foarte diferit.
In laboratorul nostru de mori fara gluten fiecare lot este analizat pe larg pentru a garanta ca este fara gluten.
Faina se obtine din castanul dulce.
Perfect pentru coacerea painii a prajiturilor si a produselor de patiserie Faina de castane bio este o adevarata specialitate printre fainurile speciale.
Faina de castane bio fara gluten poate inlocui 20% din Faina obisnuita