Descriere - Castanele sunt o sursa excelenta de minerale, vitamine si fitonutrienti, ce ofera beneficii maxime pentru organism.
- A se pastra in ambalajul original, la loc uscat si racoros, departe de actiunea directa a soarelui.
.
- Poate si utilizata si la prepararea painii si a pastelor, dar si pentru ingrosarea supelor sau a sosurilor.
- Valori nutritionale/100 g: valoare energetica: 1479 kJ/350 kKal, grasimi: 3.2 g, din care acizi grasi saturati: 0.5, glucide: 69 g, din care zahar: 23 g, proteine: 4.9 g, fibre: 14 g, sare <0.01 g.
Utilizare - Se foloseste ca ingredient in produsele de cofetarie si patiserie, pentru a pregati diverse prajituri, torturi, biscuiti.
- Informatii despre alergeni: poate contine urme de nuci, susan, fructe cu coaja lemnoasa. *=Ingredient provenit din agricultura ecologica.
- Produs certificat ecologic cu certificarea numarul DE-ÖKO-007.
Continut - Un pachet contine 350g Faina de castane Bauck Hof, produs ecologic.
- Ingrediente: faina de castane*.
- Acest produs nu contine gluten.
- Castanele sunt bogate in potasiu, fier, calciu, magneziu, mangan, fosfor, zinc si vitamine din complexul B (B1, B2, B3, B6) si vitamina A.
- Un produs vegetarian, realizat FARA OMG, FARA arome, FARA conservanti sau coloranti, FARA zahar alb.
Proprietati - Faina de castane se obtine prin macinarea castanelor si este excelenta pentru prajituri, paine si clatite.
- Pana la 20% din Faina folosita in mod obisnuit poate fi inlocuita cu Faina de castane organica.
Descriere - Castanele sunt o sursa excelenta de minerale, vitamine si fitonutrienti, ce ofera beneficii maxime pentru organism