Faina de Konjac, 100 g, Adio Grasime Făina de Konjac este o făină obținută din rădăcina plantei Amorphophalus konjac. Prezentare:
100 g. Valori nutritive medii în 100g de produs:
Energie 770kJ/193 kcal.
Grăsimi <0,5g din care acizi grași saturați <0,5 g.
Carbohidrați 2,1 din care zaharuri <0,5g.
Fibre 88,2 g.
Proteine 0,6 g.
Sare 1,25 g.
Este un aliment fara gluten, 100% natural si nu provoaca alergii;
- absoarbe pana la 100 de ori greutatea sa in apa (de 70 de ori mai mult decat taratele de ovaz);
- in plus fata de senzatia de satietate, Konjac scade glicemia si colesterolul si este ideala in dietele de slabit;
- deoarece are capacitate mare și rapidă de absorbție a lichidelor, feriți produsul de copii;
- este interzis consumul făinii sub formă uscată și neprelucrată, deoarece poate provoca înec;
- langa consumul mancarurilor cu Faina de konjac, este necesar consumul multor lichide;
- produsul a fost ambalat în intreprindere prelucrătoare de semințe de susan, muștar, țelină, nuci, sulfiți, lupin. Proprietati:
- este foarte potrivită pentru îngoșarea mâncărurilor.
Guma de Konjac este o un extract umed ce se obține din făina de konjac, pudră albuie, fără miros, ce se diluează în apă.
Componenta principala a făinii de Konjac este glucomananul, o fibră alimentară capabilă să lege cantitate mare de apă. Faina de Konjac, 100 g, Adio Grasime Făina de Konjac este o făină obținută din rădăcina plantei Amorphophalus konjac