Descriere YEO:
Faina de Konjac, 100 g, - Disponibil la liki24.ro
Pe YEO găsești Faina de Konjac, 100 g, de la NoCarb, în categoria Dietă și Nutriție.
Indiferent de nevoile tale, Faina de Konjac, 100 g, NoCarb Noodle din categoria Dietă și Nutriție îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 26.95 Lei
Caracteristicile produsului Faina de Konjac, 100 g,
- Brand: NoCarb
- Categoria: Dietă și Nutriție
- Magazin: liki24.ro
- Ultima actualizare: 20-11-2024 01:27:04
Comandă Faina de Konjac, 100 g, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Faina de Konjac, 100 g, de la liki24.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Faina de Konjac 100gr - Fit Food Konjac este o rădăcină comestibilă a unui arbore asiatic cu același nume. Este un aliment fără gluten, 100% natural si nu provoaca alergii. Aproape că nu are calorii și absoarbe până la 100 de ori greutatea sa în apă (de 70 de ori mai mult decât tărâțele de ovăz).
Konjac este, așadar, un aliment ideal care ne satură fără să ne aducă prea multe calorii! În plus față de senzația de sațietate, konjac nu influenteaza glicemia și colesterolul pentru că fibrele glucomanan absorb apa în mod eficient în tractul digestiv și scad absorbția de carbohidrați. Puteți cumpăra rădăcina konjac sub formă de supliment alimentar, tăiței Konjac si altele, sau faina cu extrem de puține calorii.Puteți pierde aproape 6 kilograme în opt săptămâni dacă includeți konjac în alimentația zilnică.
Faina de Konjac este ideala pentru ingrosarea diverselor sosuri, budinci, preparate gelatinoase, pentru imbunatatirea texturii aluatului de paine, dar si pentru prajiturile din faina de seminte. 100 gr de faina de Konjac pot ingrosa aproximativ 25-30 l de lichid.
Mod de utilizare: - In prepararea mâncărurilor cu sos scăzut: la 500-700ml se foloseste o linguriță rasă de făină. - In prepararea budincilor: la 500 ml de apa/lapte se adauga 1 lingurița si jumatate rasa de făină. - In prepararea aluaturilor diverse se utilizeaza 1 linguriță de făină de Konjac.
Este recomandat ca, inainte de a fi adaugata peste preparatul cald, faina de Konjac sa fie amestecata cu un ingredient dur (sare grunjoasa, indulcitor etc). Pentru îngrosarea la rece se procedează intr-o maniera similara, insa timpul de actiune trebuie sa varieze intre 20-40 minute.
Faina de Konjac NU contine GLUTEN, nu are gust si miros si poate fi inclusa in orice dieta.
Ingrediente: 100% faina de konjac