Cu gustul sau usor de nuci Faina de lupin bio poate fi utilizata in multe feluri.
Vitamina E ajuta celulele sa lupte impotriva stresului iar magneziul la schimbul de energie.
Se recomanda o doza zilnica de 26g.
Origine si calitateTara / Regiunea de origine Ingrediente principale: GermaniaProdus organic: daPonderea ingredientelor organice: 100% organicSigiliul de stat: Sigla organica a UEAdaugarea la tara a siglei UE: Agricultura germanaCorp de control ecologic: DE-ÖKO-006Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 834/2007 Ingrediente: Faina bio de lupine dulce 100% agricultura ecologica certificata Valori nutritionale/100g: Energie: 1426kj / 342kcal Grasimi: 9,1g din care saturate 1,8g Glucide: 9,5g Zaharuri: 3,1g Fibre: 32g Proteine: 40g Sare: 0,08g Contine alergeni: lupini.
Deasemenea aceasta are un continut ridicat de vitamina E(16,3mg/100g produs reprezentand 136% din DZR) magneziu (220mg/100g produs reprezentand 59% din DZR).
Contine proteina din plante valoroase si este bogata in fibre. 1 lingura Faina de lupin + 2 linguri apa inlocuieste un ouFaina de lupin bio este foarte bogata in proteina. 60g Faina de lupin inlocuieste 100g Faina de cereale.
In retetele conventionale pana la 15% din cantitatea de Faina de cereale poate fi inlocuita cu Faina de lupin.
O dieta variata echilibrata si un stil de viata sanatos sunt importante.
Intrebuintare:Pentru prepararea aluatului pentru paine pateuri prajituri ca adaos si pentru ingrosarea supelor si sosurilor pentru imbogatirea smoothie-urilor si musliilor. 4-5 linguri) pe zi.
Se recomanda o portie de 40g (aprox.
Magneziul contribuie la metabolismul energetic normal.
Proteinele ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare.
Faina de lupin este bogata in zinc si magneziu.
Ca furnizor intern de proteine contine proteine vegetale valoroase si multe fibre.
Cu gustul sau usor de nuci Faina de lupin bio poate fi utilizata in multe feluri