Făina de mălai Bramata este un produs fără gluten care se pretează atât pentru preparate sărate, cât și pentru preparate dulci. .. . 0,1 g.
Sare:. . . 4,1 g.
Fibre:. . . 6,6 g.
Proteine:. . . 0,64 g. din care zaharuri:. . . 74 g.
Carbohidrați:. . . 0,24 g. din care acizi grași saturați:. . . 1 g.
Grăsimi:. . . 1440 kJ / 340 kcal.
Valoare energetică:. . . .
Declarație nutrițională/100 g: . . -Făina de mălai Bramata de la Biona este preparată cu ingrediente certificate organic. - Nutrientii esențiali care se regăsesc în făina de porumb sunt vitamina C, fosforul, manganul și vitamina B5.. - Nu conține gluten.. - Făina de mălai este mai bogată în grăsimi și zaharuri și conține cantități moderate de potasiu și fosfor..
Beneficii: . .
De asemenea, făina de mălai Bramata este des gătită cu unt și servită ca și garnitură.
Mod de utilizare: se poate folosi pentru rețete de prăjituri. *din agricultură ecologică.
Ingrediente: făină de mălai*. în Statele Unite, americanii folosesc în cea mai mare parte Polenta Bramata pentru a prepara prăjituri de porumb și prăjituri fără gluten..
Făina de mălai Bramata este un produs fără gluten care se pretează atât pentru preparate sărate, cât și pentru preparate dulci